Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Daarna heb ik 5 jaar bij TNO gewerkt als consultant en projectleider. Ik ben me in de loop der tijd, naast mijn normale functie, steeds meer bezig gaan houden met zaken zoals recruitment, training, coaching, competentieontwikkeling en teambuilding. Ik heb ontdekt dat mijn passie veel meer bij "de mens" ligt in plaats van bij "de techniek". Daarom heb ik in mei 2012 Plané training en coaching opgericht, zodat ik me fulltime kan bezig houden met waar mijn passie ligt; loopbaanontwikkeling van mensen binnen een professionele omgeving, waarbij ik mensen help hun talenten en passies te vinden en ontwikkelen. 

Janneke van Baalen

De missie van Plané

Ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering in deze wereld en ik ben gepassioneerd om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en faciliteren zodat mijn deelnemers de wereld voor zichzelf en hun omgeving weer een beetje mooier kunnen maken. Daarom begeleid ik mensen door middel van training en coaching bij het vinden van hun talenten en passie zodat zij met hart en ziel aan het werk kunnen.

Ben jij al in Plané?

Plané is een term die gebruikt wordt in de surf- en zeil wereld: Een boot/surfplank heeft altijd een boeggolf die veel weerstand biedt tijdens het varen. Op het moment dat de wind zoveel vermogen geeft dat de boot/surfplank op zijn eigen boeggolf (in de plaats van tegen) gaat varen, komt deze in plané. Hierdoor vermindert de weerstand van de boot meteen waardoor deze opeens heel veel versnelt. Met mijn trainingen en coaching wil ik mensen in plané brengen op het gebied van hun carrière.

Portfolio

Marmer~Bezield werken

  • Loopbaantraining "Werken met hart en Ziel"
  • Training "Persoonlijke Effectiviteit"

TU Eindhoven

  • Career coach/trainer voor het Career Center van TU/e

Haagse Hogeschool

  • Studieloopbaan begeleider

TNO

  • Training werken in projecten (IPMA StiP)
  • Training "Persoonlijke Effectiviteit"

Carrièrebeurs

  • Spreker voor KIVI op de Carrièrebeurs

Be(e) North

  • Spreker - Hoe onderneem je succesvol?
Top