Voor wie?

Voor wie?

Voor wie is persoonlijke of loopbaanbegeleiding geschikt? Herken je jezelf in een of meer van de volgende punten?

  • Voelt je je gedemotiveerd en ga je met tegenzin naar je werk?
  • Heb je te weinig tijd voor je gezin, doordat je werk te veel aandacht vraagt?
  • Zit je zit laag in je energie en ben je bang dat je hard op weg bent naar een burn-out?
  • Je weet dat je huidige baan niet is wat je wilt, maar je hebt nog geen idee wat dan wel bij je past.

Herkenbaar? Neem dan eens een stap terug en kijk vanuit rust en ruimte naar jezelf, je loopbaan, je leven en wat je daarin werkelijk verlangt. Om dit proces te ondersteunen begeleid je met alle plezier in de loopbaanworkshop "Wie ben ik, Wat wil ik?", met individuele persoonlijke- of loopbaancoaching.  

Je bent welkom als je de ambitie hebt om jezelf en je loopbaan te ontwikkelen. Misschien ben je helemaal vastgelopen in je huidige werkzaamheden, misschien wil je een vervolgstap zetten, maar weet je nog niet precies in welke richting. Of je zit wel op de juiste plek maar niet met het juiste werkplezier. Hoe dan ook: je bent bereid om eerlijk naar jezelf te kijken én je bent nieuwsgierig naar hoe het is om je loopbaan ook eens vanuit je gevoel te benaderen.

training coaching

Groepstraining of individuele coaching?

De keuze voor groepstraining of individuele coaching is een zeer persoonlijke keuze en beide vormen bieden bepaalde voordelen. In de groepstraining leer je veel via en met elkaar; de meeste oefeningen doe je in tweetallen of groepjes, waarbij je je spiegelt aan je mede-trainees. Niet alleen jijzelf, maar ook de ander vormt daarmee een bron van inzicht.
Bij individuele coaching gaan we meer de diepte in om de specifieke patronen te ontdekken die jou laten vastlopen in je loopbaan. Van daaruit werken we aan het doorbreken van deze patronen en ontdekken we wat voor soort werk echt bij jou past.
Weet je niet zeker wat op dit moment de beste keuze is voor jou? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek en we verkennen het samen!

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel 06 - 4467 6323 of stuur me een e-mail.
Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Top