Training Persoonlijke Effectiviteit

Training persoonlijke effectiviteit

De in-company training Persoonlijke Effectiviteit wordt aangeboden als een 4-daagse training. De training wordt opgedeeld in 2 blokken van 2 dagen, met een maand tussen beide blokken in. Tijdens deze maand ga je experimenteren met nieuw gedrag naar aanleiding van je inzichten die je in blok 1 op hebt gedaan. In blok 2 wordt gereflecteerd op wat is uitgeprobeerd en vervolgens gaan we de verdieping in.

Inhoud van de training persoonlijke effectiviteit

De doelstelling van de training persoonlijke effectiviteit is om je bewust te maken van de invloed die je hebt op je gedrag en je inzicht te vergroten in de consequenties ervan. We gaan via verschillende modellen en oefeningen reflecteren op jouw persoonlijkheid en jouw gedrag en de effectiviteit daarvan. Vervolgens nodigen we je uit om nieuw gedrag uit te gaan proberen om te kijken of je jouw effectiviteit daarmee kan vergroten.

De inhoud van de training Persoonlijke Effectiviteit is gekoppeld aan de competenties die voor jou persoonlijk relevant zijn. We geven je de mogelijkheid om deze competenties te ontwikkelen op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. Aan het einde van de training sluit je de training af met het maken van een groeiplan, dat aanknopingspunt is voor je verdere ontwikkeling in jouw carrière. Dit groeiplan bevat acties om het andere (soms nieuwe) gedrag in je dagelijkse praktijk toe te passen.

Onderwerpen persoonlijke effectiviteit

  • Inzicht in je eigen karakter;
  • Pro-activiteit;
  • Waarden en authenticiteit;
  • Drijfveren;
  • Overtuigingen;
  • Feedback geven en ontvangen;
  • Gedragsstijlen;
  • Kwaliteiten en competenties;
  • Groeiplan.

De training geeft je een mogelijkheid om jezelf naar de volgende stap in je ontwikkeling te brengen. Dit vraagt om een open, enthousiaste en nieuwsgierige werkhouding. Op deze manier haal je het meeste uit de training en bovenal uit jezelf.

Prijzen

Mocht je interesse hebben om deze training in jouw bedrijf aan te bieden, neem dan contact met mij op voor de prijzen.

Reviews

Top. De begeleiding is heel prettig, scherp en constructief met veel humor, lucht en sympathie en toch ook de moeilijke punten heel doeltreffend aanpakkend.

Ik had dit nooit willen missen. Het was een life-changing event, ik ga mijn best doen om zo lang mogelijk na te genieten van de golf van energie.

Het heeft echt veel voor me betekend. Heel fijn om zo de ruimte te hebben voor zaken waar je normaal even kort bij stilstaat. Kans om stappen in persoonlijke groei te zetten.

Het is een mooie complete training waarin veel verschillende aspecten naar voren komen. Het had een duidelijk begin en een goede afronding, waardoor je de geleerde inzichten goed kunt meenemen in je werk.

Kan niet beter; de begeleiders zijn goed in staat om mij te begrijpen en hebben me echt geholpen met beide voeten op de grond te komen te staan.

Trainers Persoonlijke Effectiviteit

We hebben een mooi, zeer divers team met allerlei verschillende achtergronden. In het totaal zijn we met 8 trainers die deze training geven. Ben jij nieuwsgierig naar wie jou gaat begeleiden? Hieronder vind je achtergrondinformatie over de trainers van de Persoonlijke Effectiviteitstraining. Lees verder voor onze ervaring en onze specialismes. Heb je een vraag, wil je een ervaring delen, of zou je graag meer begeleiding willen van één van ons? Aarzel niet om contact op te nemen, je bent van harte welkom.

Bart Schalkx

Mensen zijn pas wérkelijk effectief wanneer zij zich verbonden voelen met diepere bronnen in zichzelf. Pas dan is een duurzame verbinding met anderen en met de omgeving mogelijk. De weg naar binnen vind ik voor leiders en professionals niet alleen uitdagend maar zelfs absoluut noodzakelijk. Daarom geef ik geef met veel plezier de Persoonlijke Effectiviteitstrainingen. Daarnaast ben ik kunstenaar in opleiding op de kunst academie en haal ik veel plezier uit het maken van kunst met behulp van film.
Zie voor meer informatie: https://www.linkedin.com/in/bartschalkx/

 

Carla Maria Verwer

Carla Maria Verwer

Carla Maria Verwer is a learning and development specialist. She supports teams and their leaders to work towards a safe and inclusive team culture. She offers leadership learnings on topics of psychological safety and well-being in the workplace. She develops masterclasses in the field of Personal Leadership and Career development. And Carla Maria coaches teams and individual (young) professionals in moving toward actionable goals and developing a the sense of well-being. She opens up tough conversations, the power of vulnerability and the courage to be(come) visible in a lighthearted and practical way. She mainly works in an academic and technical context.

Go to her website to learn more:
www.schoolofnarrativeleadership.com.
https://www.linkedin.com/in/carlamariaverwer/ (Feel free to link)

Yvonne van Iersel

Yvonne van Iersel

Heb je last van hardnekkige stressgewoontes? Yvonne van Iersel van StressloosWerken - psycholoog en senior trainer/coach - helpt je om vanuit rust te leven en om effectiever en met meer gemak te werken. Ze geeft hiertoe praktische mindfulnessbased ontstresstrainingen. Kijk voor meer informatie op de website van StressloosWerken:

'Veelbelovend, ambitieus en ... gestrest'
voor jonge professionals tot 30 jaar.
'Nieuwe Werkgewoontes'
voor professionals met hardnekkige stressgewoontes of burnoutklachten.
'Busy outside, Quietness within'
for English speaking professionals.

Klik hier om een ontstresspakket en tips om mindful te werken te ontvangen en ga meteen aan de slag!

Johan Cornelissen

Johan Cornelissen

Ik vind het fijn om PE trainingen te verzorgen. Ik heb een fingerspitse gefuhl voor creatieve spanning en inzicht in ontwikkelprocessen, waarmee ik een waardevolle bijdrage lever aan het leerproces van de deelnemers.

Johan in een paar woorden: ‘Alles-opnieuw-uitvinder’, daarnaast vader, echtgenoot en vriend, Tai Chi leraar, beeldend kunstenaar, creatief reiziger, doorzetter, inlevend, gefocust, innerlijke rust, liefdevol, groene handen, duizendpoot. Naast het geven van deze trainingen en Tai-Chi lessen, geniet ik van kunstenaarschap en pensioen.

Johan Cornelissen LinkedIn

Jenny Dirven

Begin 2014 heb ik mijn eigen bureau voor loopbaanadvies, coaching en training opgericht waarin ik met veel voldoening hoger opgeleide professionals begeleid in hun zoektocht naar meer plezier en energie in hun werk. Resultaat gericht, met voldoende warmte en nuchterheid, en ook confronterend gaan we tijdens de coaching samen op zoek naar antwoorden, met een helder vastgesteld doel voor ogen.

Jenny Dirven LinkedIn

Hugo Meijs

Hugo Meijs

Ik ben coach/trainer en help professionals als jij graag om jouw performance en presentatie te optimaliseren. Hoe wil jij over de bühne komen, hoe zorg jij dat je inspireert? Ik zet mijn deskundigheid als acteur en regisseur voor je in om met zelfbewustzijn en vertrouwen jezelf te presenteren. Of je nu een presentatie als moet geven, of als teamleider een groep toespreekt, of in gesprekken met collega’s en opdrachtgevers. Iedereen heeft zijn of haar eigen podium en werkvloer. Ik daag je uit, altijd respectvol en integer, scherp en met relativering.

www.hugomeijs.nl
www.podiumvoorverbeelding.nl

Roy Vranken

Roy Vranken

Roy Vranken is al bijna 20 jaar werkzaam als trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Naast persoonlijke begeleiding verzorgt Roy als sinds 2005 het programma Ken je Kracht. Een programma dat je zal helpen om meer vanuit zelfvertrouwen, zelfinzicht en plezier in het werk te staan. Neem leiderschap over jouw toekomst en leer hoe ongewenste patronen te doorbreken. Meer informatie over dit programma, tal van ervaringen van deelnemers en ook gratis materiaal dat je kan helpen in je ontwikkeling, vind je op zijn website.

https://kenjekracht.nl/roy-vranken-trainer-ken-je-kracht/

Janneke van Baalen

Met heel veel plezier begeleid ik mensen tijdens de training Persoonlijke Effectiviteit. Wat ik tijdens het begeleiden van mensen doe is hen weer in contact te brengen met zichzelf, met hun lijf en met hun lichaamswijsheid. Hierdoor komen hoofd en hart weer op één lijn en kunnen mensen weer echt voelen waar ze wél gelukkig van worden. Dat leidt ertoe dat mensen hun pad weten te vinden én hem weer gaan bewandelen.

www.jannekevanbaalen.nl

Top