Persoonlijke coaching

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor persoonlijke coachingBel 06 - 4467 6323 of stuur me een e-mail. Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Persoonlijke coaching

Heb je een laag energie niveau en komt er weinig uit je handen? Lukt het niet om het thuis gezellig te houden? Weet je in welke richting je zou willen ontwikkelen, maar krijg je de stappen niet gezet om dat ook echt te bereiken? Of ervaar je veel stress op je werk of in je leven en wil je daar verandering in brengen? Misschien is een persoonlijk coachingstraject dan wat voor jou!

Met persoonlijke coaching krijg je enerzijds helder waar je precies tegenaan loopt en hoe je daar op een effectieve manier mee om kunt gaat. Je gaat je thema onderzoeken, komt tot inzichten of andere perspectieven die je ruimte geven om zaken op een fijnere manier te kunnen aanpakken. Dit kan zowel werk gerelateerd zijn als privé. Als je niet tevreden bent met jouw huidige situatie en wenst dat er verbetering in komt, neem dan contact op met me!

Wat gaan we doen tijdens persoonlijke coaching?

We pakken het anders aan dan je misschien gewend bent. Waarschijnlijk heb je er al veel over nagedacht en ervaren dat daar geen nieuwe antwoorden of inzichten meer komen. Daarom is het tijd voor een andere aanpak dan alleen maar het mentale. Einstein zei wel eens: Probleme kann man niemals mit derselben Denkweise lösen, durch die sie entstanden sind. We gaan dus op zoek naar een nieuwe manier van onderzoeken waar wel ruimte is voor verandering.

Tijdens de sessies ondersteun ik jou bij dit zelfonderzoek om zo meer zelfinzicht te krijgen. Dit doen we door oordeelloos te gaan onderzoeken hoe het voor jou in -het hier en nu- is. Daarbij gaan we de wijsheid van jouw lichaam aanboren, jouw gedachten en gevoelens onderzoeken en ervaren wat een bepaalde situatie met jou doet. En als je die ervaring werkelijk laat zijn (zonder daar weer wat van te vinden), gebeurt er iets magisch: je zult ervaren dat er ruimte ontstaat. Ruimte om zaken aan te pakken op een manier die voor jou functioneel is en leidt tot innerlijke rust.

Na het persoonlijke coachingstraject weet jij:

  • Wie jij in de kern bent en wat bij jou past.
  • Wat de patronen zijn waarin jij vastloopt en hoe je ze doorbreekt.
  • Hoe je jouw leven zo kunt vormgeven dat je elke dag met plezier opstaat.

Ervaringen van klanten

We verkenden veel verschillende invalshoeken van mijn beweegredenen, achtergrond en persoonlijkheid. Ik heb mij altijd veilig, gesteund, gerespecteerd gevoeld.

Petra de Graaf

Janneke is een gepassioneerde en professionele coach, die heel goed herkent waar het vast loopt en samen met je kijkt, hoe je de obstakels op een manier die bij je past kan overwinnen. Ze helpt je uit te vinden wat je echt wil en hoe je deze doel stap voor stap kan bereiken. Hierbij is ze empathisch, meevoelend maar ook confronterend. 

Sarah Mos

Praktische informatie

Opzet en duur persoonlijke coaching

Een persoonlijk coachingstraject duurt gemiddeld tussen de zes en tien bijeenkomsten. Afhankelijk van de vraag en de situatie kan dit ook langer zijn.

We beginnen ons persoonlijke coach traject met een intake waarin we inventariseren wat de kern is van hetgeen waar je tegenaan loopt, wat je doel is voor dit traject en op welke vragen jij antwoord zou willen krijgen. Op basis daarvan gaan we in de volgende sessies aan de slag.

Investering persoonlijke coaching

Mijn uurtarief bedraagt:

  • particulieren € 75,- inc btw
  • zzp/MBK/onderwijs €115,- ex btw
  • overige zakelijke klanten €149,- ex btw

Het kennismakingsgesprek van een half uur is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur van tevoren.

Neem in het geval van een zakelijk traject even contact met me op voor een offerte.

Locatie

Oostsingel 111, Delft

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel 06 - 4467 6323 of stuur me een e-mail.
Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Top