Avondreeks: Wie ben ik, Wat wil ik?

Avondreeks Loopbaanworkshop | Wie ben ik, wat wil ik?

Ben jij vastgelopen in je werk? Of heb je het gevoel dat je jouw talenten niet kwijt kunt en dat je ontwikkeling stil staat? Misschien wil je juist van richting veranderen, maar weet je niet zo goed welke kant op? Doe dan mee met de loopbaanworkshop Wie ben ik, wat wil ik? Tijdens deze loopbaanworkshop ga je op een intensieve ontdekkingstocht naar jezelf, je talenten en je ambities. Daardoor ga je ontdekken wat je drijfveren zijn en welke professionele omgeving het best bij jou past.

loopbaanworkshop hart werk

Wat gaan we doen?

Tijdens de loopbaanworkshop besteden we veel aandacht aan iets waar je waarschijnlijk vrij weinig bij stilstaat: namelijk je gevoel en je intuïtie. Diep in jou zijn alle antwoorden er namelijk allang, het enige wat jij hoeft te doen is er oprecht aandacht aan te besteden.

Dit doen we met behulp van oefeningen waarmee je weer met jezelf in contact komt. Hierdoor kun je je intuïtie gaan herontdekken en je leert opnieuw te luisteren naar datgene waarvan je energie van krijgt. Vormen waarmee we dat gaan doen zijn bijvoorbeeld het onderzoeken van jouw lichaamsbewustzijn, geleide meditaties en creatieve oefeningen. Ik ben altijd verrast (en klant zelf ook!) wat daar voor wijze dingen uitkomen. Naast dit werken aan de gevoelskant, gaan we op zoek naar je karakter, je talenten, je overtuigingen en je valkuilen. Hiervoor gebruik ik graag mentale oefeningen en persoonlijkheidsmodellen.

Op deze manier breng je stap voor stap je verlangens, talenten en ambities in beeld. Aan het einde van de loopbaanworkshop werken we toe naar een loopbaanplan en ben je klaar om te solliciteren en/of te ondernemen in de richting die écht bij je past.

Na de loopbaanworkshop weet jij:

  • Wie jij in de kern bent.
  • Wat voor soort werk bij jou past.
  • En hoe je jouw loopbaan zo kunt vormgeven dat je elke dag met plezier werkt.

werk passie talent

Voor wie?

Je bent welkom bij de loopbaanworkshop als je de ambitie hebt om jezelf en je loopbaan te ontwikkelen. Misschien ben je helemaal vastgelopen in je huidige werkzaamheden, misschien wil je een vervolgstap zetten, maar weet je nog niet precies in welke richting. Of je zit wel op de juiste plek maar niet met het juiste werkplezier. Hoe dan ook: je bent bereid om eerlijk naar jezelf te kijken én je bent nieuwsgierig naar hoe het is om je loopbaan ook eens vanuit je gevoel te benaderen.
Lees meer...

Praktische informatie

Locatie

De loopbaanworkshop zal in mijn coachruimte aan de Oostsingel plaatsvinden. Op deze locatie ga ik graag met een kleine groep zodat er voldoende individuele aandacht overblijft. Dit betekent dat ik van start ga met minimaal 4 aanmeldingen en maximaal 6.

Data

Op dit moment is er geen workshopserie gepland. Bij interesse, neem contact met me op.

Kosten en inschrijven

De kosten voor deze loopbaanworkshop serie van 10 avonden bedragen €300,- inclusief btw. Betaalt de baas? Dan reken ik zakelijke tarieven. Neem in dat geval even contact met me op voor een offerte. Heb je interesse of wil je meer weten? Stel dan jouw vraag of geef je op via  e-mail of bel met 06-44676323

Ervaringen van deelnemers

“De loopbaantraining Werken met Hart en Ziel heeft me vanaf dag  één wakker geschud. Onder de heldere en liefdevolle begeleiding van Marcel en Janneke heb ik stukje bij beetje ontdekt hoe ik in elkaar zit en wat voor werk daarbij past. Het was een fascinerend en ontroerend proces dat me dicht bij mijzelf heeft gebracht. En van daaruit ben ik weer in beweging gekomen! Ik ben volop aan het studeren en ik zet stappen richting mijn nieuwe werk. Dankzij Werken met Hart en Ziel weet ik zeker dat ik op de juiste weg ben; ik ben op mijn weg.”
Fiona

 

“Deze intensieve loopbaantraining heeft mij veel opgeleverd en is een manier geweest om onder professionele begeleiding met een goed doordacht programma los te komen uit de dagelijkse drukte en mijn leven en werk te beschouwen. Daarnaast heeft het me een plan opgeleverd met concrete acties waarmee ik nu zelf aan de slag kan om mijn leven op een zeer bewuste manier in te vullen. Een manier die vooral goed voelt voor mij. Ik merk nu de voordelen al in mijn huidige werk en de balans is voor mij veel beter geworden.”
Leidinggevende bij ingenieursbureau, 35 jaar

Op dit moment staan er geen loopbaanworkshops gepland. Wil je toch ondersteuning? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor loopbaancoaching. Bel 06 - 4467 6323 of stuur me een e-mail. Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Top