Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Krijg je geen energie meer van je werk en loop je al een tijdje te tobben met de vraag ‘what’s next’? Lukt het je niet om je doelen te bereiken? Weet je wel wat je ongeveer wilt, maar krijg je de stappen niet gezet om dat ook echt te bereiken? Of ervaar je veel stress op je werk en wil je daar verandering in brengen?

Met loopbaancoaching krijg je enerzijds helder waar je precies tegenaan loopt en hoe je daar op een effectieve manier mee om kunt gaat. Anderzijds wordt duidelijk in wat voor rol of functie jij graag wilt werken, wat jouw specifieke talenten zijn en hoe je die zó kunt inzetten dat jij voortaan weer met alle plezier naar je werk gaat.

coaching talenten vaardigheden passie karakter ambitie

Wat gaan we doen?

Vaak kom je in je loopbaan niet meer vooruit doordat je vastzit in een bepaald patroon. We gaan onderzoeken hoe dat bij jou precies zit en hoe jij zelf bewust de situatie kunt beïnvloeden en het stuur weer in handen kunt nemen, zowel tijdens ons coachingstraject als na afloop daarvan.

We pakken het anders aan dan je misschien gewend bent. Naast aandacht voor de mentale kant, werken we ook stevig aan de gevoelskant. Jouw gevoel geeft namelijk heel duidelijk aan wat wel en wat juist niet bij je past. Aan jou de uitdaging hiernaar te luisteren én te handelen.

Ook gaan we op zoek naar je karakter, je talenten, je overtuigingen en je valkuilen, via vragenlijsten, feedback, mentale oefeningen en persoonlijkheidsmodellen.

Met jouw patronen, ontwikkelpunten, talenten en ambities helder in beeld zul je merken dat je je gemakkelijker kunt ontwikkelen, effectiever aan de slag kan en met meer plezier naar je werk gaat.

wie ben jij in de kern, wat past bij jou

Na het coachingstraject weet jij:

  • Wie jij in de kern bent en wat voor soort werk  bij jou past.
  • Wat de patronen zijn waarin jij vastloopt en hoe je ze doorbreekt.
  • Hoe je jouw loopbaan zo kunt vormgeven dat je elke dag met plezier werkt.

Loopbaancoaching: Voor wie?

Je bent welkom als je de ambitie hebt om jezelf en je loopbaan te ontwikkelen. Misschien ben je helemaal vastgelopen in je huidige werkzaamheden, misschien wil je een vervolgstap zetten, maar weet je nog niet precies in welke richting. Of je zit wel op de juiste plek maar niet met het juiste werkplezier. Hoe dan ook: je bent bereid om eerlijk naar jezelf te kijken én je bent nieuwsgierig naar hoe het is om je loopbaan ook eens vanuit je gevoel te benaderen.
Lees meer...

Janneke van Baalen bij RTL4 over loopbaancoaching

Praktische informatie

Opzet en duur

Een coachingstraject duurt gemiddeld tussen de zes en tien bijeenkomsten. Afhankelijk van de vraag en de situatie kan dit ook langer zijn.

We beginnen ons loopbaantraject met een intake waarin we inventariseren wat de kern is van hetgeen waar je tegenaan loopt, wat je doel is voor dit traject en op welke vragen jij antwoord zou willen krijgen. Op basis daarvan gaan we in de volgende sessies aan de slag.

Tarieven loopbaancoaching

Mijn uurtarief voor particulieren bedraagt € 93,50 inc btw.

Het kennismakingsgesprek van een half uur is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 12 uur van tevoren.

Neem in het geval van een zakelijk traject graag even contact met me op voor een offerte.

Locatie

Hoofdstraat 45, Lottum

Ervaringen van klanten

Na 15 jaar corporate en 2 jaar non-profit wist ik niet half hoe groot het gat was tussen mijn eigen drijfveren en de kaders van de organisaties waarvoor ik werkte. Mijn coaches zeiden “harder, meer, hoger!”. Dus daar ging ik, met een rotvaart, volledig de verkeerde kant op. Wat wat dan de goede kant was? Dat wist ik niet.
Janneke heeft mij ontzettend goed geholpen uit te vinden en grip te krijgen op welke kant wel bij mij past. Stap voor stap. Ik gun dat iedereen die tegen de muren van een succesvolle carrière botst.

Anouk Creusen

 

" Ik ben hetzelfde gebleven maar mijn blik op de wereld en op mezelf is volledig veranderd. Dus de stappen die ik zet worden nu vanuit een volledig ander perspectief genomen. Het pad dat ik nu loop is slechts een kleine stap verder dan het pad dat ik nam. Maar ik weet zeker dat de keuzes zo fundamenteel anders genomen worden, dat mijn uiteindelijke pad ver gaat afliggen van mijn oorspronkelijke pad."

Katrijn

Janneke is een heel prettige coach. In mijn gehele coachingstraject heeft zij de tijd genomen en mij op verschillende vlakken geholpen waardoor ik uiteindelijk zelfs meer dan mijn doel heb bereikt.

Sander Eijk

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel 06 - 4467 6323 of stuur me een e-mail.
Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Top