In-company

In-company Coaching

Coaching is een efficiënte manier om aan de slag te gaan met een bepaalde vraagstukken. Loopt je medewerker steeds tegen hetzelfde probleem aan? Of heeft je medewerker vragen als: wat wordt mijn volgende stap? Waar liggen mijn talenten en hoe kan ik die verder ontwikkelen? Misschien is er wel een specifiek ontwikkeldoel voor een bepaalde competentie?
Als coach kan ik deze persoon ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Door coaching op competentieontwikkeling,  loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling komt de medewerker weer voor 100% in zijn kracht. Hierdoor kan hij/zij voor het bedrijf weer echt van meerwaarde zijn!

Wat typeert mij als coach?

  • Open, empathisch, nieuwsgierig, oordeelloos, analytisch en liefdevol.
  • Ik help coachees tot de kern te komen waardoor ruimte ontstaat voor nieuw gedrag.
  • Door mijn technische achtergrond ben ik analytisch en zie daardoor vaak het grotere verband.

In-company Trainingen 

Voor bedrijven geef ik twee type in-company trainingen:

Training persoonlijke effectiviteit

In de training persoonlijke effectiviteit ga je aan de slag met je talenten en je ontwikkelpunten. Tijdens deze 4 dagen ga je werken aan persoonlijk leiderschap, waardoor je effectiever aan de slag kan.  Waar ben jij echt goed in? En waar kan je je nog in ontwikkelen? Wat voor type persoon ben je? Hoe geef je goed feedback? Wat maakt een onderhandeling succesvol? Waar zitten jouw belemmeringen? De doelgroep voor deze training is startende professionals.

Persoonlijke effectiviteit

Training bezielde loopbaan

In de loopbaantraining bezielde loopbaan ga je opnieuw ontdekken wat voor soort functie echt bij je past. In wat voor functie kun jij met volle bezieling 40 uur per week je talent tot bloei brengen? Deze training is gericht op hoe jij beter tot je recht komt in de huidige organisatie waar je werkt. 

Interesse?

Mocht je interesse hebben in competentie- of loopbaancoaching, de aangeboden loopbaantrainingen of een aangepaste variant daarvan, neem dan contact op.

Top