In-company coaching

In-company Coaching

In-Company Coaching is een efficiënte manier om aan de slag te gaan met een bepaalde vraagstukken. Loopt je medewerker steeds tegen hetzelfde probleem aan? Of heeft je medewerker vragen als: wat wordt mijn volgende stap? Waar liggen mijn talenten en hoe kan ik die verder ontwikkelen? Misschien is er wel een specifiek ontwikkeldoel voor een bepaalde competentie?

Als coach kan ik deze persoon ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Door coaching op competentieontwikkeling,  loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling komt de medewerker weer voor 100% in zijn kracht. Hierdoor kan hij/zij voor het bedrijf weer echt van meerwaarde zijn!

In company Coaching

Wat typeert mij als coach?

  • Open, empathisch, nieuwsgierig, oordeelloos, analytisch en liefdevol.
  • Ik help coachees tot de kern te komen waardoor ruimte ontstaat voor nieuw gedrag.
  • Door mijn technische achtergrond ben ik analytisch en zie daardoor vaak het grotere verband.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in competentie- of loopbaancoaching, neem dan contact op.

Top