Bewust-Zijn avonden

Bewust-Zijn avonden

Herkenbaar?

Misschien herken je het wel: je hebt een training gehad of een coachtraject afgerond en je hebt dat “Eureka-gevoel”. Vanaf nu weet je hoe het zit, heb je je thema’s doorleefd én je weet wat je kunt doen om er op een andere manier mee om te gaan! Vol goede moed stap je het leven in met het gevoel dat het nu eindelijk klaar is en dat je de hele wereld aankunt. Maar dan een tijdje later verlies je toch weer je geduld, voel je je toch weer angstig of durf je toch iemand geen feedback te geven. En dan heb je weer het gevoel dat je “terug bij af bent”.

Moraal van het verhaal: Je valt na een Eureka gevoel al snel weer terug in oude patronen. Ja, er is wel degelijk wat gebeurd: er is bewustzijn op je patronen gekomen, maar daarmee ben je er nog niet. Bewustwording is stap 1 van een ontwikkelproces. Stap 2 is bewust-zijn en dat vergt aandacht en oefening zodat je ook daadwerkelijk bewust blijft van jouw patronen en hoe daarmee om te gaan. Deze reeks ondersteunt jou in bewustwording én bewust-zijn.

bewustzijn practice adem lichaamswerk

Wat gaan we doen?

In deze doorlopende avondreeks ga ik met een groepje mensen aan de slag om bewustwording om te gaan zetten in Bewust-Zijn  door middel van oefeningen, meditaties en lichaamswerk. Door met regelmaat stil te staan bij de vraag "hoe is het met mij", zul je zien dat deze avonden je gaan helpen om bewuster in het leven te staan. Hierdoor zul je meer vrijheid in handelen, rust en stabiliteit gaan ervaren.

Praktisch

De serie gaat plaats vinden op elke 3e woensdag van de maand tussen 20.00-21.30, met thee na afloop. Je bent welkom om 1x te proberen of het wat voor je is. Kosten per les zijn €20,-. De groep zal een dynamische groep worden met een vaste kern zodat we elkaar leren kennen en er veiligheid binnen de groep ontstaat om vanuit te kunnen werken. Het is dus eigenlijk een soort van “oneindige” serie avonden waar nieuwe mensen kunnen instromen en op een gegeven moment ook weer mensen zullen uitstromen. Zo ontstaat deze dynamische groep met een vaste kern. Wat ik dus wel belangrijk vind, is dat wanneer je deel wilt uitmaken van deze vaste kern, je daar ook echt de tijd en prioriteit aan geeft. Maar verder is er dus geen begin en eind datum, die zijn net als het leven dynamisch.

Locatie: De Rozenhorst, Lottum

Wil je meer informatie over deze avondreeks "Bewust-Zijn"? Voel je vrij om te bellen 06 - 4467 6323 of stuur me een e-mail.

Top